Как SELLERS.bg може да помогне бизнесът ми да достигне до повече хора

В 21 век ставаме свидетели на масова дигитализация на всички нива на бизнес и институции. Това се ускори допълнително от течащата пандемия. В тези условия е нужно повече от всякога онлайн да подсилите Вашето онлайн присъствие. Нужно е да проучвате нови платформи, нови пазари, нови социални канали. Онлайн пространството постоянно се мени и ако вчера Фейсбук е бил ефективен канал, днес или утре мрежи като Инстаграм и ТикТок може да го подминат, при това без да го изместват.

Платформата SELLERS.bg предлага алтернативен или допълнителен начин да подсилите своето онлайн присъствие. Платформата е новостартираща и се старае да предлага всичко необходимо за вашия бизнес в единна платформа. Ето и обобщение на ключови предимства, както и преки и косвени ползи от регистрация в Sellers:

1. Страхотни промоционални пакети с безплатни обяви - всяка новостартираща компания се старае да привлече нови потребители с отношение и добри условия и промоции

 Бизнес пакети и услуги за фирми: 500 безплатни обяви с валидност 1 година от датата на регистрация; Импортиране на артикули; Безплатен корпоративен бизнес план с всички отключени функции на платформата за 1 година.

 Пакети за частни лица20 безплатни обяви с валидност 1 година от датата на регистрация
Импортиране на обяви

 

2. Предоставяме ви възможности за партньорство с допълнителни бонуси, транспаранти и рекламни материали

Нашите първи партньори се възползваха от специални условия при предоставяне на транспарант и използване на рекламни материали на платформата. Това е допълнителна възможност както за вашия бизнес, така и за нас като стартираща платформа.

 

3. Оптимизация за търсещи машини (Google, Bing)

Ние поставяме сериозен фокус над това вашите обяви да са откриваеми от търсещите машини. За целта при изграждането на платформата сме почерпили ноу-хау от световно известни източници. Получавате автоматично SEO оптимизирани страници на вашите обяви и профил.

 

4. Подкрепяйки нас подкрепяте българския бизнес 

Също както и вие, нашата платформа се старае да достигне до повече потребители. Подкрепяйки стартиращ 100% български проект, вие подкрепяте българския бизнес. Ние от своя страна поставяме нашия фокус именно на българския бизнес - от микро предприятия до едър бизнес. Нашата визия е за платформа базирана на честни търговски практики, прозрачност и достъпност до онлайн пространството на всички бизнеси - дори такива които до момента са нямали възможност да стъпят на дигиталния пазар.

 

5. Околната среда и социална ангажираност

Не на последно място, една от нашите цели и мисия е да осигурим по-добро бъдеще за всички, като подпомагаме проекти защитаващи околната среда, както и такива със социална значимост, подкрепяйки местно производство, хора в нужда и хора в неравностойно положение. 
За начало, използваме иновативна практика за изцяло децентрализиран офисен капацитет - всички наши служители работят от свое собствено работно място, като така постигаме редуциране на въглеродният отпечатък на нашата фирма. В бъдеще планираме да достигнем 100% неутралност по отношение на нашия въглероден отпечатък към околната среда.

 

Платформата SELLERS работи по осугиряването на качество за своите потребители и бизнес партньори - ние проверяваме всеки бизнес профил за валидно търговско дружество. Подкрепяйки нас, подкрепяте малкия бизнес на своя съсед, своите съграждани и големите български фирми, осигуряващи работни места!

 

Kauzi.bg logo