За нас

Платформата SELLERS.bg (СЕЛЛЕРС ЕООД) е новостартиращ бизнес, който предлага на Вашето внимание алтернативен или допълнителен начин да подсилите своето онлайн присъствие. Нашата мисия е да предложим всичко необходимо за онлайн развитието на вашия бизнес в единна платформа. Стремим се да бъдем доверен партньор на малки и големи бизнеси, които искат да разширят онлайн търговията си. Ето и кратко резюме на ключови предимства, както и преки и косвени ползи от регистрация в SELLERS.bg:

 

1. Големи промоционални пакети с безплатни обяви - всяка новостартираща онлайн платформа се старае да привлече нови потребители с отношение, добри условия и промо предложения:

 Бизнес пакети и услуги за фирми
     - 1000 безплатни обяви с валидност 1 година от датата на регистрация, разделени, както следва: Категория 1 - 500, Категория 2 - 500; 
     - Безплатен корпоративен бизнес план с всички функции на платформата, отключени за 1 година.

 Пакети за частни лица
      - 5 безплатни стандартни обяви
      - 20 безплатни обяви в бонус пакет с валидност 1 година от датата на регистрация

 Импортиране на артикули

 

2. Оптимизация за търсещи машини (Google, Bing)

С помощта на експерти в сферата на SEO, поставяме сериозен фокус над това вашите обяви да са откриваеми от търсещите машини като Google и Bing. За целта при изграждането на платформата сме почерпили ноу-хау от световно известни технологични източници. Получавате автоматично SEO оптимизирани страници на вашия профил и обяви.

 

3. С подкрепата си за нас насърчавате българското предприемачество   

И ние, и вашият бизнес, имаме една обща цел - да достигнем до колкото се може повече хора. Защо да не си бъдем взаимно от помощ? Участвайки в нашия нов 100% български проект, вие стимулирате родната инициатива. Ние от своя страна полагаме усилия за популяризирането на всички бизнеси, решили да станат част от нашето семейство. Визията, заложена пред Sellers.bg, е тази на платформа за открита, честна търговия, отваряща врати за бизнеси във всеки етап на своето развитие - дори, а може би и най-вече - такива, които досега не са имали смелостта или възможността да се позиционират на картата на безкрайно разрастващия се свят на електронната търговия.

 

Уверени сме, че можем да помогнем за развитието на вашия бизнес!
Подкрепяйки нас, подкрепяте малкия бизнес на своя съсед, своите съграждани и големите български фирми, осигуряващи работни места!

 

Платформата SELLERS работи по осугуряването на качество за своите потребители и бизнес партньори - ние проверяваме всеки бизнес профил за валидно търговско дружество.

 

Kauzi.bg logo